#Povej

Mladinski svet Občine Rogaška Slatina vas vljudno vabi k sodelovanju v razpisu, namenjenem ustvarjanju in izvedbi projektov, ki bodo prispevali k spodbujanju kreativnosti in aktivne participacije mladih v našem lokalnem okolju. Prepričani smo, da lahko skupaj ustvarimo pester in privlačen mladinski program v Rogaški Slatini!

Ker je cilj razpisa spodbuditi mlade, da aktivno sodelujejo pri soustvarjanju mladinske scene v Rogaški Slatini, ter načrtujejo, razvijajo in izvajajo lastne projekte, ki bodo obogatili lokalno mladinsko dogajanje, vas prosimo da ta mail in letake posredujete dijakom na vaši šoli, saj so ciljna skupina tega razpisa

Na razpis se lahko prijavijo mladinska društva, skupine in mladi posamezniki stari od 15. do 25. leta. Prijave so odprte do 16. februarja 2024, do 20. ure, in potekajo preko obrazca na Google Forms (povezava: https://forms.gle/ujGM1GHoZyLpsgQn8). Izbrani projekt bo izveden v mesecu aprilu, najkasneje v začetku maja. Rezultati razpisa bomo objavili do 15. marca 2024, sodelujoči pa bodo o njih obveščeni tudi preko elektronske pošte. 

Za izvedbo dogodka nudimo mladim priložnost, da prejmejo finančno nagrado v višini 400 € kot podporo za njihov izbran projekt in tako denar porabijo namensko za ta dogodek. Poleg tega bodo deležni mentorstva s strani izkušenih mladinskih delavk Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina. 

Vse dodatne informacije lahko najdete v priloženem letaku, za dodatna vprašanja pa smo dosegljivi tudi preko maila ali socialnih medijev.