Festival fertik 2022

Že tretje leto zapored bo v Rogaški Slatini potekal Festival Fertik. Gre za brezplačni dogodek mladih, kjer bomo nazdravili koncu poletja in se zazibali v ritmih dobre glasbe. Čez dan bodo na sporedu javna tribuna in športne aktivnosti, ko pa bo na Boč padla noč, pa se bo dolina Janine spremenila v koncertno prizorišče.

Fertik bo letos potekal v petek, 26. 8., in soboto, 27. 8. 2022.

Prvi dan bo pod smučiščem Janina potekala javna tribuna, ki smo jo MSORS pripravili v sodelovanju z mrežo MaMa, v okviru Evropskega leta mladih. Fertik tribuna se bo ob 17. uri začela z informativno tržnico s stojnicami mladinskih organizacij, ki delujejo na območju Kozjanskega in Obsotelja. Ob 18. uri bomo nadaljevali z javno tribuno na temo izzivov, dobrih praks in priložnosti, ki jih imajo mladinske organizacije pri uresničevanju mladinskih politik in podpori mladim na lokalni in evropski ravni. Vljudno vabljeni, da podate svoj glas ali pa se samo ustavite na kateri izmed stojnic.

Kot rečeno bomo posrbeli za to, da vaša in naša usta ne bodo ne lačna in ne žejna. V ta namen bodo na dogodku lokalni gostinski ponudniki, in sicer Kavarna MiaMia, Stric KOVAČ Food, Mala Kuhna in Clef Brewery.

Sedaj pa k programu, ki vas verjetno najbolj zanima. Letos bomo na festival mladih pripeljali:

V petek, 26. 8. 2022 bodo nastopili:

20. 00 Klinci / 21.00 Strategia Tensie / 22.00 Emkej / 00.00 DJ GT in DJ Deyco

V soboto, 27. 8. 2022 pa:

20.00 Borna Turner feat. JVP / 22.00 Vlado Kreslin in Mali bogovi / 00.00 DJ Stokx

Se vidimo!