Stand up – tin vodopivec in trenutni prijatelji

V petek, 7. junija, je na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini potekal dolgo pričakovani dogodek – Stand Up Tina Vodopivca in trenutnih prijateljev. Na odru so se predstavili Aleš Novak, Tin Vodopivec ter duo Jure in Mark, žal pa je zaradi dežja izostal nastop Matevža Baloha.
Dogodek se je zaradi tehničnih težav začel ob 21. uri. Kljub začetnim težavam je Aleš Novak hitro ogrel občinstvo s svojimi šaljivimi opazkami, med katerimi je opazil da je tekmovalnost med Rogaško in Šmarjem še kako prisotna. Njegov nastop je naletel na odličen odziv in poskrbel za obilo smeha.
Sledil mu je Tin Vodopivec, ki je zaradi bližajoče se nevihte pametno zaključil svoj nastop in se poslovil pred prihodom slabega vremena. Ko sta bila na vrsti Jure in Mark, nas je iz ploščadi pregnala hitra in sunkovita nevihta s točo. Kljub naši vztrajnosti je vreme onemogočilo nadaljevanje dogodka. Matevž Baloh pa je ostal na suhem.
Skupaj z občinstvom smo se zatekli v Central Cafe, kjer smo počakali, da se vreme umiri. Ko so se razmere izboljšale, smo z ekipo pospravili in zaključili dogodek. Obiskovalci so bili kljub vremenskim nevšečnostim navdušeni in so ostali z nami, dokler se ni bilo zares potrebno umakniti na varno. Dogodek, ki smo ga pripravili v sodelovanju s Central Cafe Rogaška Slatina, je kljub vremenskim težavam uspel prinesti obilo smeha in dobre volje.

Hvala vsem, ki ste na kakršen koli način podprli naš dogodek. V prihodnje upamo na boljše vreme in daljše nastope komikov. Se vidimo še kdaj okrog!