slatna skejta #3

𝗝𝘂𝗵𝘂𝘂𝘂, 𝘇̌𝗲 𝘁𝗿𝗲𝘁𝗷𝗲 𝗹𝗲𝘁𝗼 𝗷𝗲 𝗦𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝘀𝗸𝗲𝗷𝘁𝗮𝗹𝗮!

Letos so nas na tekmovanju ponovno navdušili rolkarji iz celotne Slovenije. Predsednik Slovenske rolkarske zveze, Iztok Šumatić, ki je kot svetovno znan sodnik v rolkanju, sodeloval z nami tudi letos, je povezoval celoten program in nas zabaval s pristnimi in zabavnimi komentarji. 😄

Skejtala je ena deklica – Maša Babič, saj je aktualna državna prvakinja Lina Sevčnikar zaradi poškodbe med ogrevanjem izstopila iz tekmovanja. V kategoriji mlajših od 16 let je prvo mesto osvojil Jakob Praunseis. V odrasli kategoriji rolkarjev je konkurenco premagal aktualni državni prvak Mitja Težak.

🏆 V odrasli kategoriji smo 1., 2. in 3. uvrščenemu podelili denarne nagrade. 1412 Skate Shop pa je za tri najbolje uvrščene v otroški kategoriji zagotovil novo desko, ležaje in majice. Za tekmovalce, prostovoljce in obiskovalce so naše nove majice in kape Slatna Skejta sponzorsko priskrbeli v PODOBA, žejo je potešila Optika Oftalmos voda, s picami pa nas je razvajal Doughly Pizza. Poleg osrednjega dogajanja smo za nadobudne otroke, ki so se želeli naučiti osnov rolkanja organizirali brezplačni tečaj le-tega, društvo Aktivna mladina slatnska pa je pripravila Srečkarno, za katero so dobitke prispevali Optika Oftalmos, Lagerhof, S-KAFE, Kino Rogaška, Kozmetika Afrodita Slovenija in dijaki Šolskega centra Rogaška Slatina. Da nas sonček in odlična atmosfera nista popolnoma izčrpala, so nam energijo dvignili člani ekipe Monster Energy.

Lepo in sproščeno popoldne smo zaključili z nastopom lokalnega DJ-ja Jake Turka, ki je poskrbel, da smo sončni zahod pričakali v ritmih chill housa.

Rezultati:

OTROŠKA KATEGORIJA:

🥇 Jakob Praunseis

🥈 Roko Kvesić Janjić

🥉 Nejc Mesarič

ODRASLA KATEGORIJA

🥇 Mitja Težak

🥈 Frenk Martinšek

🥉 Tomaz Praunseis

Hvala vsem, ki ste nam namenili kakšen prostovoljni prispevek, nam kakorkoli drugače pomagali in tudi vsem vam, ki ste se oglasili in uživali v dobri družbi. 🫶

Kmalu pripravljamo nov dogodek, skejtersko razpoloženi pa se spet srečamo drugo leto. 🛹